Turkelektronik.org  Elektronik Forumu  

Geri git   Turkelektronik.org Elektronik Forumu > Elektronik > RF, Microwave, Antenler

RF, Microwave, Antenler RF, Microwave, Antenler , Radyo/TV/Uydu verici ve Alıcıları

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 04-02-2009, 23:31   #1
Erkan
Yeni Üye

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan is on a distinguished road
Post Wireless Sensor Network

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Arkadaşlar güzel uygulamalarda kullanmak üzere harika bir üründen konu etmek istiyorum Wireless teknolojileri ile ilgili geliştirme ortamı oluşturduk ciddi uygulamalarda kullanacağımız bu teknolojiden konu etmek istedim.

JENNIC firması, Kablosuz Algılayıcı Ağlar ( Wireless Sensor Network), Akıllı Ev, Bİna Otomasyonu, Endüstriyel Otomasyon gibi uygulamalarda kolay, hızlı, maliyet odaklı ağ altyapıları oluşturulmasına yönelik olarak IEEE 802.15.4 ve ZigBee standartlarını destekleyen Tek Yonga yapısında Kablosuz İşlemci ve bu işlemci ile oluşturulan RF modül ürünleri sunmaktadır.

Gördüğümüz gibi güzel fikirler vermekte sahadan veri toplamak konusunda girişimlere girdik ve konu üzerinde ugrastığımız uygulamalarda kullanacağız . tabiki hazır modullerde bulunmakta [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] ziyaret edin

Konu hakkında fikirleri olan arkadaşlar gelsin görüşelim ortaya bir şeyler çıkartmaya çalışıyoruz güzel fikirler güzel işler ..

Sevgilerle

Konu Erkan tarafından (05-02-2009 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.
Erkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-02-2009, 20:49   #2
wifi
Yeni Üye

wifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

wifi is on a distinguished road
Post Cevap: Wireless Sensor Network

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Merhabalar

Yazınızı okudum çalışmalarınıza başladığınızdan söz ediyorsunuz ne gibi faliyetleriniz var bunları yakından takip etmek isterim

wriless oldukça önemli bir konu önemini bildigimden yazıyorum . şu anda çalıştığım sektörde sahadan veri toplamak oldukça önemli bu yüzden bazı sensörlerden gelen bilgileri taşımakta kablo tercihi sebebide fabrika sahasında gsm telefonları bile kullanılmıyor sebebi bazı otomayon cihazlara zarar vererebilme korkusu yani saha içinde yasak bu yönetimle alınan bir karar fakat bugunlerde alman malı bir cihazın tanıtımı yapıldı görünen şuki üzerinde kablosuz moduller bulunmaktaydı ve ilgimi çekti yine vurgu yapcağım bazı alanlarda kablo çekmek gerçekten zor bu sahalarda kullanımasında yararlı olacaktır.

bu forumu yakından takip edecegim !

iyi çalışmalar
wifi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
endüstriyel otomasyon, jennıc, kablosuz, network, otomasyon, sensor, wireless, zigbee

Seçenekler
Stil