![]() |
|
|||||||
| RF, Microwave, Antenler RF, Microwave, Antenler , Radyo/TV/Uydu verici ve Alıcıları |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
wireless baglantımı güçlendirmek istiyorum antenlerlemi bunu yapacagız bilmiyorum yol gösterecek birilerine soruyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
güçlendirme işlemi accesspointlerde (bu kablosuz modemde olabilir tabi) yapılıyor olması gerekli. çünkü bu aletlerde harici anten çıkışlarıda var veya antenleri sökülebilir yapıda ama dizüstünde veya bilgisayara takılan kısımlarda böyle bir olanak yok. yani kuvvetli bir anten alıp kablosuz yönlendiricinize takacaksınız ve kapsama alanınız artabilir.
[Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] antenlere bakabilirsiniz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
Merhabalar
Ofisimde kullandığım wriles DSL modem sürekli sorunlar,yaşıyoruz. 200 m2 alan içinde bulunduğum,departmanda çok az verimle çalışmakta, konuyu gündeme sürekli getirmek zorunda,kalıyorum ve sürekli yetkili servis elamanları gelip gidiyor. Kendim bir çözüm yolu arıyorum,wriles sinyallerini güçlendiren bir cihaz varmıdır. tşk. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Yeni Üye
![]() |
Ben airties firmasının adsl modemini ve access point'ini (repeater modunda) kullanıyorum. Tek bir adsl modeme 4 repeater bağlkanabiliyor ayrıca repeater'lar da arka arkaya bağlanarak kablosuz bağlantının kapsama alanı arttırılabiliyor. Yıllardır sorunsuz çalıştı, çalışıyor. Tavsiye ederim. Diğer firmaların da bu türde ürünleri olabilir ama denemedim bilmiyorum.
Yüksek verimli antenler ile de alan arttırmak mümkün olabilir. Bu repeater olayı sanırım betonarme binalar için oldukça etkili, anten konusunda deneme yapmadım. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni Üye
![]() |
Alıntı: