Turkelektronik.org  Elektronik Forumu  

Geri git   Turkelektronik.org Elektronik Forumu > Elektronik > RF, Microwave, Antenler

RF, Microwave, Antenler RF, Microwave, Antenler , Radyo/TV/Uydu verici ve Alıcıları

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 04-02-2009, 22:38   #1
murat
Yeni Üye

murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat is on a distinguished road
Post wireless baglantımı güçlendirmek istiyorum.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

wireless baglantımı güçlendirmek istiyorum antenlerlemi bunu yapacagız bilmiyorum yol gösterecek birilerine soruyorum.
murat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-02-2009, 22:56   #2
levent
Yeni Üye

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

levent is on a distinguished road
Post Cevap: wireless baglantımı güçlendirmek istiyorum.

güçlendirme işlemi accesspointlerde (bu kablosuz modemde olabilir tabi) yapılıyor olması gerekli. çünkü bu aletlerde harici anten çıkışlarıda var veya antenleri sökülebilir yapıda ama dizüstünde veya bilgisayara takılan kısımlarda böyle bir olanak yok. yani kuvvetli bir anten alıp kablosuz yönlendiricinize takacaksınız ve kapsama alanınız artabilir.

[Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] antenlere bakabilirsiniz
levent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-11-2009, 03:36   #3
sinem
Yeni Üye

sinem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinem is on a distinguished road

Merhabalar

Ofisimde kullandığım wriles DSL modem sürekli sorunlar,yaşıyoruz. 200 m2 alan içinde bulunduğum,departmanda çok az verimle çalışmakta, konuyu gündeme sürekli getirmek zorunda,kalıyorum ve sürekli yetkili servis elamanları gelip gidiyor.

Kendim bir çözüm yolu arıyorum,wriles sinyallerini güçlendiren bir cihaz varmıdır.

tşk.
sinem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-11-2009, 00:48   #4
deskjet
Yeni Üye

deskjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deskjet is on a distinguished road
Standart Cevap: wireless baglantımı güçlendirmek istiyorum.

Ben airties firmasının adsl modemini ve access point'ini (repeater modunda) kullanıyorum. Tek bir adsl modeme 4 repeater bağlkanabiliyor ayrıca repeater'lar da arka arkaya bağlanarak kablosuz bağlantının kapsama alanı arttırılabiliyor. Yıllardır sorunsuz çalıştı, çalışıyor. Tavsiye ederim. Diğer firmaların da bu türde ürünleri olabilir ama denemedim bilmiyorum.

Yüksek verimli antenler ile de alan arttırmak mümkün olabilir. Bu repeater olayı sanırım betonarme binalar için oldukça etkili, anten konusunda deneme yapmadım.

Alıntı:
sinem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhabalar

Ofisimde kullandığım wriles DSL modem sürekli sorunlar,yaşıyoruz. 200 m2 alan içinde bulunduğum,departmanda çok az verimle çalışmakta, konuyu gündeme sürekli getirmek zorunda,kalıyorum ve sürekli yetkili servis elamanları gelip gidiyor.

Kendim bir çözüm yolu arıyorum,wriles sinyallerini güçlendiren bir cihaz varmıdır.

tşk.
deskjet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2009, 19:07   #5
sinem
Yeni Üye

sinem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinem is on a distinguished road

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Alıntı:
deskjet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben airties firmasının adsl modemini ve access point'ini (repeater modunda) kullanıyorum. Tek bir adsl modeme 4 repeater bağlkanabiliyor ayrıca repeater'lar da arka arkaya bağlanarak kablosuz bağlantının kapsama alanı arttırılabiliyor. Yıllardır sorunsuz çalıştı, çalışıyor. Tavsiye ederim. Diğer firmaların da bu türde ürünleri olabilir ama denemedim bilmiyorum.

Yüksek verimli antenler ile de alan arttırmak mümkün olabilir. Bu repeater olayı sanırım betonarme binalar için oldukça etkili, anten konusunda deneme yapmadım.
Teşekkür ederim,tavsiyenizi bugun yetkili personele ilettim,dinleyeceklerini söylediler,malum iş yerinde teknik personel olmadığından,3 tür sorunu ciddiye almayan servis yetkililerine,işi öğretmemiz kalmıştı onuda yaptık.
tekrar teşekkürler.
sinem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil