![]() |
|
|||||||
| Programlayıcılar Her türlü programlayıcılar, karşılaştırmaları, programları |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
Üniversal bir programlayıcı arıyorum,tecrübe edilmiş kullanışlı bir ürün varsa tavsiyelerinize ihtiyacım var.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
ne kadar bütçeniz olduğunu belirtin, ben tecrübe edilmiş bir üründen hemen söz edeyim "SuperPro 3000U" Programlayıcıyı ebayden almıştım hiç kullanılmamış gibi paketinde geldi web sitesinde 1400 usd gibi bir rakamla satılıyor 650 usd ye mal oldu ve 50 bin ic'e yakın desteği var.
adresine bir bak fikir olur satın alacaksan "device list" çok önemli [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] Konu aytacayva tarafından (29-11-2010 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
"SuperPro 3000U" bu ürün oldukça güzel ve uygun bir fiyata aldığınızı görüyorum,benimde 500 usd kadar bir bütçem var dahada bütçeyi zorlayamam tavsiyenii bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() |
universal programlayıcı alacaksan bütçeni güçlendirmeni öneriyorum,benim çalıştığım şirkette AL 100 kullanıyoruz gayet memnunum 15 bin den fazla "ic device list" bulunmakta,önemle buna dikkat etmelisin.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| al 100, ic, programlayıcı, superpro 3000u, üniversal |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|