![]() |
|
|||||||
| Öneriler ve İstekler Tüm öneri ve isteklerinizi bu bölüme yazabilirsiniz. Tüm önerilerinize açığız... |
| Anketimiz: Sizce forumda eksik olan nedir? | |||
| Daha görsel tema |
|
0 | 0% |
| Konuların az oluşu |
|
3 | 42.86% |
| Yönetimin yeterli ilgili olmayışı |
|
0 | 0% |
| Üyelerin paylaşımının yetersiz oluşu |
|
2 | 28.57% |
| Forumun yeterli tanınmamış olması |
|
2 | 28.57% |
| Diğer (Lütfen yorumlarınızada eklemeyi unutmayınız.) |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 7. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator
![]() |
Merhaba
Sayın kullanıcılarımız,forum adına katkıda bulunabilmek ve geliştirebilmek için neler yapabiliriz? Szlerin fikirlerinizi bekliyor ve önemsiyoruz. Teşekkür ederiz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
merhaba bence öncelikle konu sayısının arttırılması lazım ve bu işi sadece yöneticilerin değil kullanıcılarında katkısı gerekli teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
Forumu çok beğendim,sanırım reklam vermek gerekiyor.Bende tesadüfi buldum gerçekten istediğim başlıkları buldum.Forum tanındıkça daha iyi olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() |
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Forumun daha iyi yerlere gelebilmesini sağlamak için yönetici arkadaşlar ve kullanıcılar el ele konu paylaşımlarımızı arttırmalıyız.
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
![]() |
Mrb
Forumda elektronik araç ve gereçler için tüketici köşesi oluşturmanızı rica edeceğim.Elektronik ürünler için şikeyet ve önerilerin olduğu bir bölüm etkili olacaktır. Forum yöneticilerine teşekkür eder,çalışmaların devamını dileriz. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() |
Asıl bizler teşekkür ederiz. Önerinizi yönetici arkadaşlarla görüşüp en kısa zamanda değerlendireceğiz.
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
![]() |
Merhaba
Forum yöneticileri ile görüşmelerimiz devam etmektedir.Bu tip bir konuyu forumda açmamız mümkün,fakat [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...]"adresinde bulunan rehber hizmetimizde,tüketicinin dilediği soruları soracağı ve cevap bulacağı şekilde, bir uygulama girişimimiz bulunmakta,konuyu yakında burdan aktaracağız. Ayrıca ilgiden dolayı masterlife teşekkür ediyorum. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|