![]() |
|
|||||||
| Mikrodenetleyiciler Tüm tasarım Yardımcıları (Derleyici ,Çevirici,Bağlayıcı) ilgili sorular.Gömülü Programlama ile ilgili sorular´,assembler, C, C++, EC++, Pascal, Basic hakkında ne isterseniz. Programlama PIC, Atmel, Zilog, Rabbit, Hitachi-Renesas, 8051, Philips/NXP MCU, Intel 8088, Motorola 6800 serisi ve Zilog Z80 |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
Değerli Abilerim
![]() Ben lise 3. sınıfa geçtim elektoronik bölümü okudum ve endüstriyel bakım ve onarım dalını seçtim ama daha endüstiriyel bakım onarım ile fazla bilgim yok neyse fazla konuyu dağıtmadan ben PIC öğrenmek istiyorum mesela internette ki yada forumumuzda ki PIC devrelerini uygulamalrını yapmak istiyorum en azından o devrelerde ki hex kodlarını micro denetleyiciye yazmak istiyorum şimdilik zaten bu bana yeter bu iş beni çok zorlar mı ? Hangi malzemeler gereklidir ilk hangi devreyi yapmalıyım ? yardımalrınızı bekliyorum. NOT:Okulda şimdilik sadece baskı devre yapmasını öğrendik elektrik-elektoronik malzemelrini vs. tanıdık lehim yapmada felan sıkıntım yok ..çok hevesliyim bu pic işine lütfen yarım edin Abilerim
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|