Turkelektronik.org  Elektronik Forumu  

Geri git   Turkelektronik.org Elektronik Forumu > Elektronik > Baskı Devre,PCB Tasarımı, Şema Düzenleme Yazılımları ve Simülasyon

Baskı Devre,PCB Tasarımı, Şema Düzenleme Yazılımları ve Simülasyon Elektronik Devre tasarımı yardımcı yazılımları hakkında, PCB ve şema yazılımları kutuphaneleri ve bazı yöntemler,Önemli uygulamalar ,Similasyon programlarıve Analog ve dijital kutuphaneler.

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 16-12-2008, 23:14   #1
RevelatioN
Yeni Üye

RevelatioN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RevelatioN is on a distinguished road
Post PCB hazırlamada Acil yardım

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Arkadaşlar önemli bir projem için PCB den anlayan birine ihtiyacım var önemli bir medikal otomasyonu için PCB tasarlayacak bir arkadaş arıyorum
hazırlanacak PCB ile ilgili tüm şemalar mevcut sadece PCB hazırlanacak ilginize şimdiden teşekkür ederim.
RevelatioN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-12-2008, 19:44   #2
KARACA
Yeni Üye

KARACA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARACA is on a distinguished road
Post Cevap: PCB hazırlamada Acil yardım

Merhabalar yardımcı olmak isterim Projeniz hakkında daha detaylı bilgi gerekli iletişimle ilgili bilgiyi mesaj atarsanız yardımcı olurum.
KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2009, 20:24   #3
RevelatioN
Yeni Üye

RevelatioN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RevelatioN is on a distinguished road
Post Cevap: PCB hazırlamada Acil yardım

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Sevgili karaca bana yardımcı oluyor şöyleki forumun yeni olması ve çözüm üretmesi harika bir şey öncelikle forum yöneticilerine teşekkür ediyorum.

uzun bir süre önce yaptığımız makina otomasyonu için kontrol kartı yaptırmıştık yalnız makinada olan değişiklikler yüzünden karta müdehale edemedik bu yüzden arayışlara girdim ilk arayışımda cevap bulduğum için sevinçliyim sevgili karaca ile temasa girmemize olanak tanıyan forum yöneticilerine bir daha teşekkür ediyorum.kartımızı bu süre içinde yaptık ne tesadüfdürki KARACA ile aynı şehirde bulunuyoruz burdan sevgili Karacayada teşekkür ediyorum .

yaptığımız kart bir tekstil makinası üzerinde bulunan bazı sensörlerden gelen bilgileri toparlayıp kayıt etmek ayrıca belirtilen set değerleri üzerinde kontrol ve metraj ölçümüydü .
RevelatioN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
otomasyon, pcb, proje, sema, tasarım

Seçenekler
Stil