![]() |
|
|||||||
| Baskı Devre,PCB Tasarımı, Şema Düzenleme Yazılımları ve Simülasyon Elektronik Devre tasarımı yardımcı yazılımları hakkında, PCB ve şema yazılımları kutuphaneleri ve bazı yöntemler,Önemli uygulamalar ,Similasyon programlarıve Analog ve dijital kutuphaneler. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
Evde pcb basmak için denenmiş iyi bir yöntem arıyorum piyasada satılan baskı kağıtlarını kullanıyorum başka yolların olduğunu biliyorum yardımcı olucak arkadaşlara şindiden teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
Merhabalar evde Baskı devre kart yapmak için bilinen en güvenilir yöntem aşağıdaki pdf dökümanında anlatılmış bu yöntemleri deneyin başarılı olacaksınız.
Yukleme adresi : [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] Kaynak :[Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
paylaşım için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() |
Baskı devre hazırlamak artık çok zahmetli gelmeye başladı. Onun yerine [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] gibi sitelerden SMD komponentler için breakout adaptör alıyorum ve pertinax veya bread board ta devremi gerçekleştiriyorum. hem daha kolay, hem daha ucuz, hem daha az zaman alıyor. hem de breakoutları bir sonraki devremde de kullanabiliyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| baskı, devre, kart, pcb |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|