![]() |
|
|||||||
| Ev ve Bina Otomasyonları Akıllı ev ve bina otomasyonu akıllı ev ve binaotomasyon reçeteleri , kablolu ve kablosuz ev bina otomasyon teknolojileri , yenilikler projeler. |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
Dublex bir ev için önerebileceğiniz,akllı ev otomasyon sistemi arıyorum. Piyasayı araşdırdım,pek tatmin edici bulmadım,açıkça piyasada bulunan akıllı ve sistemleri isteklerime pek cevap vermiyor,yada iyi açıklayamıyorlar.
Tecrübe edilmiş akıllı ev otomasyon sistemi arıyorum, hangi markaya ve nelere,dikkat etmem gerektiği ile ilgili,bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum. İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
merhaba
Akıllı ev sistemi ile ilgili isteklerinizi,yazmalısınız! Uzun bir süredir kendi olanaklarımla,evime bir kaç otomasyon çözümü uyguladım bu yüzden tecrübe ettiğim ev otomasyonundan memnunum. Aydıtlatma,ısıtma,güvenlik,olmak üzere bu üç sistemi bir otomasyonla birleştirdim.Getirdiği konfor ile birlikte ekonomik tasaruflar,sağladı. Siz bence tam olarak isteklerinizi belirtin bende merak ettim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
Merhaba
Yazmak için yeni zaman buldum,gecikme için özür dilerim. Yukarıda belirttiginiz,aydıtlatma,ısıtma ve güvenlik benim için uygun otomasyon başlıklarıdır,ek olarak dış aydınlatma ve güvenlik içinde çözüm eklersek yetecektir. Önerinizi bekliyorum,hangi marka ve teknolojiyi kullanacağımı bilmiyorum, tabi birde ekonomik açıdan da değerlendirmek gerekli,görüşmek üzere. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|