![]() |
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
![]() |
Elektrik motorları için hazırlanmış ders notları,ayrıntılı olarak anlatmışlar aşağdan indirebilrsiniz rar şifresi:turkelektronik Burdan yükleyin: [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...] Elektrik makinaları ve kontroller için ders notlarınıda aşağıdan indirebilrsiniz rar şifresi:turkelektronik Burdan yükleyin: [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...]
Konu turgut tarafından (25-12-2009 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: rar şifresi eklendi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
![]() |
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
![]() |
emeğine sağlık çok faydalı bir kaynak çok güzel bir çalışma olmuş....
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
![]() |
arkadaşlar ödevim konusunda sizden yardım almak istiyorum.ödev "asenkron motorların dimmer ile hızı kontrol edilerek alternatörün uç gerilimi değiştirilecek".
dimmer ile hız kontrolünü nasıl yapabilrim arastırmalarıma göre tiryaklı dimmer devresi ile bu kontrol yapılıyomus.ayrıca cıkısı dc olarak görüntülemem lazım.bu konu hakkındaki bilgi ve düşüncelerinizi esirgemezseniz sevinirim şimdiden tesekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
![]() |
ayrıca emeğine sağlık arkadaşım
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
![]() |
çok saol kardesim..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
![]() |
emeğine sağlık teşekkür ederim. Ayrıca maamed arkadaşım konuyu biraz açarsan daha fazla yardımcı olabiliriz.
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
![]() |
Paylaşım için teşekkürler. Emeğinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
![]() |
linklere tıkladım ama engellenmiş önceden indirmiş olan arkdşlar bana yollayabilr mi bilgilerin içinde dahlender motor hakkında bilgi varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| dimmer, elektrik, motor, tiryak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|