Turkelektronik.org  Elektronik Forumu  

Geri git   Turkelektronik.org Elektronik Forumu > Elektrik > Diğer Konular, Enerji Kaynakları > Aküler

Aküler Bakımlı veya bakımsız kurşunlu aküler ile ilgili tüm konular

Bookmark and Share Seçenekler Stil
Alt 15-11-2009, 19:04   #1
Mert1972
Yeni Üye

Mert1972 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mert1972 is on a distinguished road
Post Akıllı aküler

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

mrb

Konuya hemen girmek istiyorum geçenlerde akıllı aküler ile ilgili bir reklam izledim, akünün akıllı olması durumununı değerlendirdik, ilegili bir kaç görüş dinledim pek ikna olmuş değilim fakat inanıyorumki konu hakkında teknik blgisi olacak bir arkadaşımız akıllı aküleri bize anlatabilir .

ayrıca krizden kurtulan firmalar ile ilgili bir haberde ARGE yapan şirketlerin kazandıkları ibaresi ilgimi çekti yani izlediğim reklam gibi haberde gerçek .

haber kaynagına buradan gidin: [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...]
Mert1972 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-11-2009, 09:52   #2
deskjet
Yeni Üye

deskjet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

deskjet is on a distinguished road
Smile Cevap: Akıılı aküler

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Alıntı:
Mert1972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mrb

Konuya hemen girmek istiyorum geçenlerde akıllı aküler ile ilgili bir reklam izledim, akünün akıllı olması durumununı değerlendirdik, ilegili bir kaç görüş dinledim pek ikna olmuş değilim fakat inanıyorumki konu hakkında teknik blgisi olacak bir arkadaşımız akıllı aküleri bize anlatabilir .

ayrıca krizden kurtulan firmalar ile ilgili bir haberde ARGE yapan şirketlerin kazandıkları ibaresi ilgimi çekti yani izlediğim reklam gibi haberde gerçek .

haber kaynagına buradan gidin: [Linkleri Sadece Kayitli Uyelerimiz Gorebilir. Uye Olmak Icin Tiklayiniz...]

Siteyi dolaşırken gördüm, akıllı aküler ile ilgili sanırım bulunan çözüm
kimyasal.

Bu konuda elektronik bir çözüm üretilemez mi? Akünün dolu veya boş olduğunu veya arızalı olup olmadığını, veya marş motoru çalışırken kritik voltajın da altına ne kadar süreyle düştüğünü gösteren ve uyarı veren bir elektronik çözüm tasarlanamaz mı?

Böylece soğuk bir kış sabahı hem de işiniz çok acele iken yolda kalmamış olursunuz.

Bir düşünelim derim.
deskjet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil